Svijet prirode j.d.o.o. i OPG Lukač imaju cilj postati mjesto na kojem se okupljaju ljudi željni prirode, druženja i opuštanja.

Zatražite ponuduSvijet prirode j.d.o.o. i sestrinski OPG Lukač na varaždinskom području nude nešto sasvim jednostavno, a drugačije. Smješteni uz magistralu koja vodi prema glavnom gradu Hrvatske i tik do Varaždina, mjesto je na kojem se smjestio OPG Lukač, a tu svaki putnik namjernik može stati i predahnuti uz predivan pogled na prirodu i životinje, dok s druge strane, posjetitelji koji dođu ciljano, znaju da mogu računati na nekoliko sati odmora za dušu i tijelo.
Svijet prirode j.d.o.o. i OPG Lukač sa sloganom 'Blaga Lijepe naše' utjelovljuju mjesto na kojem se uzgajaju hrvatske pasmine životinja. Uz prekrasnu i gotovo netaknutu prirodu, omogućen je boravak na otvorenom i upoznavanje s autohtonim pasminama te njihovim životnim navikama i potrebama.
Samoodrživost, ekologija, pristupačnost, sadržajnost- samo su neki od pojmova koji opisuju ovaj lokalitet. Želite li malo mira, ali ne i tišine; jer pjev ptica i glasanje domaćih životinja su neizostavna kulisa, želite li malo rekreacije, ali ne i iscpljujućih aktivnosti poput planinarenja, trčanja i slično, želite li vidjeti životinje koje imaju suživot i slobodu – zavirite u ponudu Svijeta prirode j.d.o.. Sve što trebate napraviti jest prethodno se najaviti i eventualno rezervirati svoj termin kako bi Vam bilo omogućeno potpuno uživanje i prenesene prave informacije.
Svijet prirode j.d.o.o.

Lužan Biškupečki,  Zagrebačka bb
josip@svijet-prirode.hr
OIB: 34204530454